deventer-header

Vormz

3D printen Deventer

Ben jij op zoek naar een vertrouwde partner in 3D printen voor jouw bedrijf in Deventer? Dan zit je bij Vormz op de juiste plek. Ga voor professionaliteit en innovatie met Vormz!

Offerte aanvragen Neem contact op
×
klok icon
Jarenlange ervaring
522.000 printuren
spoedlevering icon
Snelle levertijd
Spoedlevering is mogelijk
3d print icon
Diverse printtechnieken
Met 60 printers
innovatie icon
Inzet op innovatie
Voor alle 520 klanten
jarenlange-ervaring-deventer-header

Van idee naar product

Bij Vormz zijn we al jaren gespecialiseerd in 3D printen. Van 3D ontwerp tot scannen en printen, wij hebben de expertise in huis. Met onze diensten kunnen we al jouw ideeën omzetten in tastbare producten, of het nu gaat om een los onderdeel of een hele serie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op voor 3D printen in Deventer.

Vraag offerte aan

onderdelen-laten-3d-printen-deventer

Maatwerk 3D printen in Deventer

Het voordeel van 3D printen is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom helpen we je graag met al jouw printuitdagingen. Op basis van jouw idee maken we een 3D ontwerp. Deze is precies afgestemd op jouw voorkeuren. Wil je een al bestaand product voortaan via 3D-printen produceren in Deventer? Dan kan onze geavanceerde 3D scanner je product omzetten in een digitaal model. Vervolgens kiezen we samen de beste 3D printtechniek om jouw project in Deventer te realiseren.

Bij akkoord van de 3D tekening gaan we aan de slag met 3D printen. Bij Vormz kies je voor flexibiliteit, snelle productietijden en hoogwaardige materialen. Met 3D printing helpen we jouw bedrijf vooruit!

Neem contact op

onze-3d-printservice-deventer

3D printservice in Deventer

Door onze centrale ligging in Ede zijn we altijd bereikbaar voor samenwerkingen. Bij Vormz staat persoonlijk contact en maatwerk bovenaan. Wij zorgen voor heldere communicatie tijdens het project. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

We beginnen met het verkennen van het project en stellen vervolgens een persoonlijke offerte op. Na goedkeuring beginnen we met het 3D ontwerp of het 3D scanproces. Voor productieseries leveren we een prototype om te garanderen dat het aan je verwachtingen voldoet. Op deze manier garanderen we een 3D-printservice van topkwaliteit in Deventer.

Vraag offerte aan

nieuwste-technieken-deventer-header

Innovatieve 3D printtechnieken

Bij Vormz bieden we een breed scala aan innovatieve printtechnieken in Deventer. Wij hebben verschillende machines in huis met elk hun eigen specialisme. Selective Laser Sintering (SLS) is bijvoorbeeld perfect voor het creëren van sterke eindproducten door nylonpoeder laagje voor laagje te versmelten. Ultra FDM maakt gebruik van ultra polymeren voor geavanceerde toepassingen.

Voor werk waarbij uiterste precisie vereist is, is stereolithografie (SLA) de beste machine, met zijn millimeternauwkeurigheid. En als je een product wilt met een specifiek materiaal of in een unieke kleur, dan zit je met Fused Deposition Modeling (FDM) goed. Bij Vormz helpen we je graag de techniek te kiezen die het beste bij jouw project past.

Meer over onze printtechnieken

voordelen-deventer-header

3D printen afgestemd op jouw bedrijf

Bij Vormz kies je voor een persoonlijke benadering van 3D printen in Deventer, waarbij een helder gesprek over mogelijkheden, kosten en deadlines centraal staat. We zijn ons bewust van het belang van tijdbeheer in een dynamische bedrijfsomgeving en kunnen snel schakelen, ook bij spoedaanvragen. Zo kunnen we aan al jouw bedrijfsbehoeften voldoen met topkwaliteit.

Offerte aanvragen

Laat-3d-printen-deventer-header

3D printen in Deventer? Neem contact op!

Voor alle 3D printprojecten in Deventer staan wij voor je klaar. Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en gaan samen in overleg over onze mogelijkheden. Of het nu gaat om een groot project of een klein onderdeel, Vormz helpt je graag verder! Neem contact met ons op bij vragen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen maken we jouw 3D printproject werkelijkheid!

Neem contact op

Het 3D print proces

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze experts in 3D printen staan jou bij in het gehele proces. Vanuit jouw idee maken we een plan om tot een perfect eindproduct te komen. We helpen bij het ontwerp, wanneer nodig. Kiezen de juiste techniek en het juiste materiaal. En gaan direct aan de slag met jouw order!

nog-geen-3d-bestand-deventer-header

3D ontwerp

We helpen bij het 3D ontwerp voor jouw 3D print, wanneer nodig.

hoe werkt het techniek

Techniek

Kiezen de juiste 3D print techniek en het juiste materiaal.

 

 

Meer over aanpak

hoe werkt het printen header

3D printen

En gaan direct aan de slag met jouw order!

Heb je nog geen 3D bestand?
Vraag het een van onze designers!

Wij kunnen je helpen met het klaarmaken van een volledig werkend 3D bestand!

Neem contact op

nog geen 3d bestand rotterdam header

Veelgestelde vragen

Wat is 3D printen?

3D printen, ook wel Additive Manufacturing, Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing genoemd, is een productietechniek waarbij een digitaal bestand omgezet wordt naar een tastbaar object. Het 3D object wordt laagje voor laagje opgebouwd door de 3D printer. Wil je er meer over weten? Stuur ons gerust een berichtje.

Neem contact op

Hoe werkt 3D printen?

De basis van een 3D print is het digitale ontwerp. Het 3D ontwerp kan gemaakt worden in verschillende 3D designprogramma’s, zoals Solidworks, Inventor, Fusion 360 en anderen.

Het digitale bestand wordt vervolgens omgezet naar een bestand genaamd STL. Dit format kan vervolgens ingeladen worden in de software om de printer aan te sturen.

Uiteindelijk komt er een bestand uit wat de 3D printer kan lezen. Dan kan er gestart worden met printen!

Hulp bij ontwerpen?

Welke 3D print technieken zijn beschikbaar?

Bij Vormz maken we gebruik van maar liefst 4 verschillende 3D print technieken. Elke techniek heeft zo zijn eigen voordelen. Bekijk de specificaties op:

SLS printen
FDM printen
Ultra FDM printen
SLA printen

Hulp nodig in de ontwerpfase? Bekijk onze 3D ontwerp service!

3D ontwerpen

Hoe wordt een 3D print gemaakt?

Dit verschilt per techniek, maar de basis is altijd een digitaal ontwerp! Kijk voor meer informatie over 3D print technieken op:

SLS printen
FDM printen
Ultra FDM printen
SLA printen

Contact ons

Wat kost 3D printen?

De kosten voor 3D printen is onder andere afhankelijk van de 3D print techniek, de grootte, het materiaal en de aantallen. Benieuwd naar de prijzen per 3D print technieken? Bekijk onze Offerte pagina!

Wat voor dingen kun je printen in 3D?

Bijna alles is te realiseren met 3D printen! Enkele bekende toepassingen zijn:

  • Prototypes
  • Eindproducten
  • Mallen
  • Maquettes

Maar eigenlijk is niets te gek voor 3D printen!

Contact ons

Kun je 3D printen in kleur?

De 3D print materialen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren. Een 3D object kan dus zeker geprint worden in kleur.

Kijk voor de specificaties van onze 3D print technieken op:
SLS printen
FDM printen
Ultra FDM printen
SLA printen

Contact ons

Wordt er enkel plastic gebruikt voor 3D printen?

Nee, zeker niet. Kunststof is wel het meest toegepaste materiaal voor 3D printen. Maar voor welk 3D materiaal wordt gekozen is afhankelijk van de vereisten van het eindproduct en de techniek die wordt gebruikt.

Zo worden naast kunststof bijvoorbeeld ook vloeistof en materialen zoals hout en bronzefill toegepast in het 3D printen. Al zit in de laatste twee genoemde ook een klein deel plastic.

Kijk voor meer informatie over 3D print technieken en materialen op:
SLS printen
FDM printen
Ultra FDM printen
SLA printen

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van alternatieve materialen voor 3D printen? Wij denken graag met je mee.

Contact ons

Kan ik mijn logo 3D printen?

Het 3D printen van jouw logo is zeker mogelijk! Sterker nog, dit hebben we al voor meerdere bedrijven gedaan. Meestal wordt dit aangevraagd als onderdeel van een product. Dan staat het logo in het product geprint.

Maar het logo kan ook per letter worden geprint in 3D. Tot wel 40cm x 40cm groot per letter. Ideaal voor muurbevestiging, op de balie of in de etalage. Zo hebben we o.a. ons eigen logo geprint. Deze heeft een plek gekregen in onze etalage en is in totaal 2 meter lang geworden.

Contact ons

Wat voor type bedrijven maken gebruik van 3D printen?

3D printen wordt gebruikt en toegepast door allerlei soorten bedrijven en organisaties.

Maar er wordt vooral veel gebruik van gemaakt door startups en productiebedrijven. Voor startups is het een relatief goedkope manier om prototypes of eindproducten te produceren. Voor productiebedrijven een alternatieve vorm van het produceren van de producten en onderdelen daarvan.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op!

Contact ons

Voor welke fases in het 3D printproces kan ik bij Vormz terecht?

Je kunt bij ons terecht voor elke fase in het printproces. Van ontwerpenscannen en reverse engineering om een 3D ontwerp te maken tot het daadwerkelijk printen van het product.

Wij helpen jou bij het realiseren van prototypes, eindproducten, mallen, maquettes en alle andere 3D objecten die je voor jouw bedrijf nodig hebt. Bij Vormz kunnen we vrijwel alles 3D printen.

Klik op de button en ontdek meer over onze werkwijze.

Hoe werkt het?

Wat kan ik verwachten als ik Vormz inschakel voor 3D printen?

Bij Vormz kun je rekenen op een persoonlijke service mét nazorg, goede prijzen, snelle en betrouwbare levering en vooral hoge kwaliteit van jouw afgeleverde 3D producten. Daarnaast adviseren we je graag waar nodig. We zijn er voor jou gedurende het gehele proces.

Als een van de eersten in Nederland met een 3D print service door middel van desktop 3D printers (onder onze voorgaande bedrijfsnaam 3dprinting4you) hebben we een flinke expertise opgebouwd. Met onze kennis en jarenlange ervaring in 3D printen. 3D scannen en 3D ontwerpen leg je jouw opdracht met een gerust hart in onze handen.

Klik op de button en vraag jouw offerte aan.

Offerte aanvragen

Ik heb een andere vraag over 3D printen!

Schroom niet en stuur ons een berichtje. Wij hebben op bijna elke 3D vraag een antwoord én een oplossing.

Contact ons

vragen-deventer

Meer weten?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Vormz.

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Review sterren Vormz

3D-plattegrond van een Egyptische tempel

Vormz maakte voor ons een 3D-plattegrond van een Egyptische tempel, voor een nieuwe rondleiding gemaakt voor mensen met een visuele beperking. De plattegrond stelt onze begeleider in staat om uit te leggen hoe een tempel opgebouwd was en hoe de Egyptenaren de ruimtes gebruikten. Het contact was heel prettig en snel en het eindresultaat is nog beter dan we hadden gehoopt! We zijn er ontzettend blij mee.

Review sterren Vormz

Prima ervaringen met Vormz

Prima ervaringen met Vormz! Snelle offertes, snelle levering en snelle, duidelijke communicatie.

Review sterren Vormz

SLA printen bij Vormz

Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo’n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

Review sterren Vormz

Printen bij Vormz kan ik alleen maar aanraden

Ik zocht een 3D-printservice waar ik een aantal printtechnieken kon testen voor prototyping. Tevens wat losse onderdelen voor productiewerk. Ik vond bij Vormz een vlotte service en genoeg mogelijkheden. Korte lijntjes, erg fijn. Dank voor het meedenken en de snelle service!

– B. Janssen – Stel Orthopedie Tynaarlo