3D Offerte & Bestellen

Bestel nu direct je 3D producten online!

Vraag voor jouw bedrijf online een 3D offerte aan!

Een offerte aanvragen of bestelling plaatsen voor een 3D print, 3D scan of 3D ontwerp opdracht? Dat kan eenvoudig met ons offerte- en bestelformulier hieronder. Upload eerst je bestanden. Dit mogen zowel schetsen of ontwerpen zijn in een PNG, JPEG, SVG of PDF bestand. Vul daarna het formulier met je gegevens in en beschrijf je vraag en opdracht. Na verzending nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ook is het mogelijk om direct printbare CAD bestanden te uploaden. Je ontvangt dan op hetzelfde moment een automatische offerte.

3D print producten bestellen bij Vormz

Een opdracht plaatsen of offerte aanvragen is soms lastig. Zeker als het om 3D producten gaat en je bedrijf wellicht de markt nog niet goed kent. Wij proberen het zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, maar er kunnen toch een hoop vragen rijzen. Welk 3D bedrijf is het beste voor mijn opdracht? Wie levert het beste eindresultaat? Waar is de service het beste? Wat als mijn idee of ontwerp niet goed genoeg is?

Wij snappen dat. En wij helpen graag. Maar wie het beste over onze service kan vertellen? Juist, dat zijn onze geweldige klanten. Hieronder vind je de onafhankelijk beoordelingen van eerdere opdrachtgevers op Trustpilot. Hebben zij jou overtuigd, plaats dan hierboven je offerte aanvraag of neem contact met ons op.

De 3D service van VormzBij Vormz gaan wij voor de hoogste kwaliteit, een snelle levering, tegen een goede prijs. Zonder omweg. Wij hechten veel waarde aan een goed eindresultaat en een tevreden klant. Onze 3D Print, Scan en Ontwerp Service kent daarbij een aantal bijzondere kenmerken:

3D print experts sinds 2013
We zijn graag helder en behulpzaam
Wij printen voor bedrijven binnen en buiten de technische industrie, voor nationaal en internationaal
Wij zijn, naast 3D printen, specialist in 3D scannen en 3D ontwerpen
Onze levering is snel, en we kunnen producten ook met spoed leveren
Onze printlocatie is gevestigd in Nederland!

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren op Trustpilot

 • male avatar

  Top service, zeker een aanrader!

  Via een kennis in contact genomen met Vormz voor de productie van een aantal kunststof onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn via de fabrikant. Ik kon na het doorgeven van een paar maten na een paar dagen al een protype komen bekijken, en daarna binnen een week had ik een zak vol nieuwe exemplaren die bijna niet zijn te onderscheiden van het origineel. Top service!

  Geert Schoots
 • male avatar

  SLA printen bij Vormz

  Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo'n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

  Vincent
 • male avatar

  Prototype laten printen

  Prototype cooling fin laten printen. Ze zijn net binnen en we zijn erg tevreden over de resolutie en afwerking! Hele mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Goede communicatie.

  Floris
 • male avatar

  3D scannen en nabewerken

  Mooie, nauwkeurige 3D scan gemaakt, snel en voor een goeie prijs. Kan Vormz zeker aanraden.

  Xing Chen
 • male avatar

  Printen bij Vormz kan ik alleen maar aanraden

  Ik heb onlangs een aantal grotere ontwerpen laten printen bij vormz.nl en ben uitermate tevreden over deze service. Door de duidelijke communicatie wist ik vooraf precies waar ik aan toe was en daarnaast werden de producten netjes op tijd geleverd. Persoonlijk zou ik iedereen vormz.nl aanraden.

  Corné van den Kieboom
 • female avatar

  Spatschermen op houders met logo

  Vormz heeft onze organisatie voorzien van zestig plexiglazen bureau spatschermen op mooi geprinte stevige houders waarin ons logo is geprint. Er is voldoende ruimte onder het scherm om bekabeling onder door te leiden. Prettig contact en goede service.

  Nynke
 • male avatar

  Deksel accu van WW2 Glider laten printen. Prima product.

  Onlangs de deksel van een geleende originele accu van een 2e Wereldoorlog vliegtuig, de Airspeed Horsa MK1 Assault Glider, laten scannen, waarna deze deksel levensecht is geprint. De replica accu staat nu in de enige complete en grotendeels originele Horsa ter wereld in het grootste oorlogsmuseum van Nederland, het Oorlogsmuseum Overloon. Prima service en kwaliteit voor een schappelijke prijs bij Vormz te Ede.

  Richard Westmaas
  Oorlogsmuseum Overloon
 • female avatar

  Goede service en mooi eindresultaat

  Vormz gecontacteerd voor het uitprinten van mini's voor een RPG spel. Er werd super snel geantwoord en er was goed over en weer contact, verschillende opties konden besproken worden. Ook was de levering erg snel, het eindproduct was binnen een paar dagen af! Goede service en mooi eindresultaat. Ik zou hier zeker nog een keer iets laten printen!

  Danielle
 • male avatar

  Hoge kwaliteit en goede prijs!

  Hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs. Daarbij was de communicatie erg prettig. Ik laat zeker meer printen bij Vormz! 👍

  Luca
 • female avatar

  Zeer goedgekeurd!

  Goede afdrukkwaliteit, snelle levering. Zeer goedgekeurd!

  Cristiane Vilas Boas