Zo werken wij

Vormz geeft jouw 3D idee vorm

Stap 1 De verkenning

Om het 3D project zo goed mogelijk uit te voeren, willen wij natuurlijk eerst goed begrijpen wat jouw wensen zijn. Zodra we die wensen hebben gespecificeerd, kijken we naar de best passende mogelijkheden. Maar ook naar eventuele obstakels, zodat we die goed kunnen opvangen en elimineren tijdens het proces. Indien je zelf al een ontwerp in bezit hebt, ontvangen wij die graag in deze fase van het project.

Stap 2 De projectomschrijving

Wanneer de verkenning is voltooid, wordt er een offerte uitgebracht met een omschrijving van het 3D project. Hierin worden altijd de 3D print techniek, materialen en instellingen beschreven.

Stap 3 De uitvoering

Nadat het project door ons is ontworpen middels 3D tekenen of reserve engineering, sturen wij de 3D tekening naar jou toe voor akkoord. Aansluitend wordt er altijd een prototype gemaakt. Na akkoord op dit prototype, gaan wij de productie starten! Deze fase wordt alleen toegepast wanneer er grote aantallen van eenzelfde product geprint moeten worden.

Stap 4 De oplevering

Na de uitvoering worden de producten naar je verzonden. Wij nemen na levering contact met je op om te kijken of het uiteindelijke 3D product naar volle tevredenheid is geleverd en of we vervolgstappen in het 3D project kunnen nemen.