zo werken wij header

Vormz

Onze aanpak

Vormz geeft jouw 3D idee vorm

Contact ons Offerte aanvragen
×
klok icon
Jarenlange ervaring
522.000 printuren
spoedlevering icon
Snelle levertijd
Spoedlevering is mogelijk
3d print icon
Diverse printtechnieken
Met 60 printers
innovatie icon
Inzet op innovatie
Voor alle 520 klanten
verkenning header

Stap 1: De verkenning

Om het 3D project zo goed mogelijk uit te voeren, willen wij natuurlijk eerst goed begrijpen wat de wensen van jouw bedrijf zijn. Zodra we die wensen hebben gespecificeerd, kijken we naar de best passende mogelijkheden. Maar ook naar eventuele obstakels, zodat we die goed kunnen opvangen en elimineren tijdens het proces. Indien je bedrijf al een ontwerp in bezit heeft, ontvangen wij die graag in deze fase van het project.

Ontdek onze 3D services

projectomschrijving header

Stap 2: De projectomschrijving

Wanneer de verkenning is voltooid, wordt er een offerte uitgebracht met een omschrijving van het 3D project. Hierin worden altijd de 3D print techniek, materialen en instellingen beschreven.

3D print technieken

uitvoering header

Stap 3: De uitvoering

Nadat het project door ons is ontworpen middels 3D tekenen of reverse engineering, sturen wij de 3D tekening naar jou toe voor akkoord. Aansluitend wordt er altijd een prototype gemaakt. Na akkoord op dit prototype, gaan wij de productie starten! Deze fase wordt alleen toegepast wanneer er grote aantallen van eenzelfde product geprint moeten worden.

Offerte aanvragen

oplevering laatste fase header

Stap 4: De oplevering

Na de uitvoering worden de producten naar je verzonden. Wij nemen na levering contact met je op om te kijken of het uiteindelijke 3D product naar volle tevredenheid is geleverd en of we vervolgstappen in het 3D project kunnen nemen

Een vraag? Contact ons!

verkenning icon

1. Verkenning

 

fase 2 projectomschrijving icon

2. Projectomschrijving

 

uitvoering fase 3 icon

3. Uitvoering

 

oplevering laatste fase icon

4. Oplevering

Heb je nog geen 3D bestand?
Vraag het een van onze designers!

Wij kunnen je helpen met het klaarmaken van een volledig werkend 3D bestand!

Neem contact op

nog geen bestand werken header

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Review sterren Vormz

3D-plattegrond van een Egyptische tempel

Vormz maakte voor ons een 3D-plattegrond van een Egyptische tempel, voor een nieuwe rondleiding gemaakt voor mensen met een visuele beperking. De plattegrond stelt onze begeleider in staat om uit te leggen hoe een tempel opgebouwd was en hoe de Egyptenaren de ruimtes gebruikten. Het contact was heel prettig en snel en het eindresultaat is nog beter dan we hadden gehoopt! We zijn er ontzettend blij mee.

Review sterren Vormz

Prima ervaringen met Vormz

Prima ervaringen met Vormz! Snelle offertes, snelle levering en snelle, duidelijke communicatie.

Review sterren Vormz

SLA printen bij Vormz

Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo’n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

Review sterren Vormz

Printen bij Vormz kan ik alleen maar aanraden

Ik zocht een 3D-printservice waar ik een aantal printtechnieken kon testen voor prototyping. Tevens wat losse onderdelen voor productiewerk. Ik vond bij Vormz een vlotte service en genoeg mogelijkheden. Korte lijntjes, erg fijn. Dank voor het meedenken en de snelle service!

– B. Janssen – Stel Orthopedie Tynaarlo