3D services

Vormz levert de beste 3D diensten


3D printen | Hoge kwaliteit, een snelle levering, tegen een goede prijs

3D printen

Als jouw 3D print partner zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van jouw idee tot een eindproduct. Hierbij wordt altijd de juiste techniek en materiaal gekozen voor de toepassing. Een aantal voordelen van 3D printen bij Vormz.

Printen van prototype
Serieproductie
Wij kunnen snel producten leveren.
Ontwerpen zijn aanpasbaar en direct te printen
Wij zijn gevestigd in Nederland!

3D print service | 3D printen, 3D scannen & 3D ontwerpen

3D scannen

Heb je het onderdeel in bezit, maar geen 3D ontwerp ervan? Wij kunnen door middel van reserve engineering een digitale kopie maken. Dit bestand is de basis om het onderdeel naar jouw wensen te laten aanpassen. Dit kan door middel van 3D scannen of tekenen van het originele model.

3D print service | 3D printen, 3D scannen & 3D ontwerpen

3D ontwerpen

Om jouw idee te realiseren is er een digitaal 3D ontwerp nodig. Wij kunnen jouw idee omzetten in een 3D ontwerp op basis van een bestaand product, schetsen en/of foto's. Daarbij zullen wij altijd advies geven over het ontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor 3D ontwerpen? Neem dan nu contact met ons op.

 • Deksel accu van WW2 Glider laten printen. Prima product.

  Onlangs de deksel van een geleende originele accu van een 2e Wereldoorlog vliegtuig, de Airspeed Horsa MK1 Assault Glider, laten scannen, waarna deze deksel levensecht is geprint. De replica accu staat nu in de enige complete en grotendeels originele Horsa ter wereld in het grootste oorlogsmuseum van Nederland, het Oorlogsmuseum Overloon. Prima service en kwaliteit voor een schappelijke prijs bij Vormz te Ede.

  Richard Westmaas
  Oorlogsmuseum Overloon
 • Goede service en mooi eindresultaat

  Vormz gecontacteerd voor het uitprinten van mini's voor een RPG spel. Er werd super snel geantwoord en er was goed over en weer contact, verschillende opties konden besproken worden. Ook was de levering erg snel, het eindproduct was binnen een paar dagen af! Goede service en mooi eindresultaat. Ik zou hier zeker nog een keer iets laten printen!

  Danielle
 • SLA printen bij Vormz

  Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo'n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

  Vincent
 • Hoge kwaliteit en goede prijs!

  Hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs. Daarbij was de communicatie erg prettig. Ik laat zeker meer printen bij Vormz! 👍

  Luca
 • Zeer goedgekeurd!

  Goede afdrukkwaliteit, snelle levering. Zeer goedgekeurd!

  Cristiane Vilas Boas