3D services

Vormz levert de beste 3D diensten

3d-services-3d-printen

3D printen

Als jouw 3D print partner zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van jouw idee tot een eindproduct. Hierbij wordt altijd de juiste techniek en materiaal gekozen voor de toepassing.

Een aantal voordelen van 3D printen bij Vormz.

Printen van prototype
Serieproductie
Wij kunnen snel producten leveren.
Ontwerpen zijn aanpasbaar en direct te printen
Wij zijn gevestigd in Nederland!


3D scan-software

3D scannen


Heb je het onderdeel in bezit, maar geen 3D ontwerp ervan? Wij kunnen door middel van reverse engineering een digitale kopie maken. Dit bestand is de basis om het onderdeel naar jouw wensen te laten aanpassen. Dit kan door middel van 3D scannen of tekenen van het originele model.


Vormz 3D ontwerpen

3D ontwerpen


Om een product te kunnen printen, is er een digitaal 3D ontwerp nodig. Heb je nog geen ontwerp? Of wil je jouw huidige model naar een hoger niveau tillen? Wij helpen je graag om jouw idee om te zetten naar een professioneel 3D ontwerp. We kunnen van vrijwel alles een 3D ontwerp maken, denk aan een bestaand product, schetsen en/of foto's. Ook geven we altijd deskundig feedback op een aangeleverd ontwerp.

Direct benieuwd naar de mogelijkheden voor 3D ontwerpen? Neem dan nu contact met ons op. Of klik op de button hieronder en bekijk ons ontwerproces!


 • Deksel accu van WW2 Glider laten printen. Prima product.

  Onlangs de deksel van een geleende originele accu van een 2e Wereldoorlog vliegtuig, de Airspeed Horsa MK1 Assault Glider, laten scannen, waarna deze deksel levensecht is geprint. De replica accu staat nu in de enige complete en grotendeels originele Horsa ter wereld in het grootste oorlogsmuseum van Nederland, het Oorlogsmuseum Overloon. Prima service en kwaliteit voor een schappelijke prijs bij Vormz te Ede.

  Richard Westmaas
  Oorlogsmuseum Overloon
 • Goede service en mooi eindresultaat

  Vormz gecontacteerd voor het uitprinten van mini's voor een RPG spel. Er werd super snel geantwoord en er was goed over en weer contact, verschillende opties konden besproken worden. Ook was de levering erg snel, het eindproduct was binnen een paar dagen af! Goede service en mooi eindresultaat. Ik zou hier zeker nog een keer iets laten printen!

  Danielle
 • SLA printen bij Vormz

  Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo'n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

  Vincent
 • Hoge kwaliteit en goede prijs!

  Hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs. Daarbij was de communicatie erg prettig. Ik laat zeker meer printen bij Vormz! 👍

  Luca
 • Zeer goedgekeurd!

  Goede afdrukkwaliteit, snelle levering. Zeer goedgekeurd!

  Cristiane Vilas Boas
 • Top service, zeker een aanrader!

  Via een kennis in contact genomen met Vormz voor de productie van een aantal kunststof onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn via de fabrikant. Ik kon na het doorgeven van een paar maten na een paar dagen al een protype komen bekijken, en daarna binnen een week had ik een zak vol nieuwe exemplaren die bijna niet zijn te onderscheiden van het origineel. Top service!

  Geert Schoots
 • Spatschermen op houders met logo

  Vormz heeft onze organisatie voorzien van zestig plexiglazen bureau spatschermen op mooi geprinte stevige houders waarin ons logo is geprint. Er is voldoende ruimte onder het scherm om bekabeling onder door te leiden. Prettig contact en goede service.

  Nynke
 • Printen bij Vormz kan ik alleen maar aanraden

  Ik heb onlangs een aantal grotere ontwerpen laten printen bij vormz.nl en ben uitermate tevreden over deze service. Door de duidelijke communicatie wist ik vooraf precies waar ik aan toe was en daarnaast werden de producten netjes op tijd geleverd. Persoonlijk zou ik iedereen vormz.nl aanraden.

  Corné van den Kieboom
 • Prototype laten printen

  Prototype cooling fin laten printen. Ze zijn net binnen en we zijn erg tevreden over de resolutie en afwerking! Hele mooie kwaliteit voor een scherpe prijs. Goede communicatie.

  Floris
 • 3D scannen en nabewerken

  Mooie, nauwkeurige 3D scan gemaakt, snel en voor een goeie prijs. Kan Vormz zeker aanraden.

  Xing Chen