Veelgestelde vragen

×

Veelgestelde vragen

Waar bevindt Vormz zich?

Vormz is gelegen aan de Darwinstraat 9G in Ede.

Wat zijn de openingstijden van Vormz?

Van maandag tot vrijdag geopend van 08:00 – 17:00.

Via welke Social media kan ik in contact komen met Vormz? 

Vormz is actief op Instagram, Linkedin en Facebook. Maar we houden van persoonlijk contact, dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. We zijn bereikbaar op telefoonnummer +0318229688 of mail naar info@vormz.nl.

Kan ik stagelopen/komen werken bij Vormz?

Als je graag bij Vormz.nl wil komen werken of stagelopen, dan kan je een open sollicitatie sturen naar info@vormz.nl. Wij kijken dan of we mogelijkheden hebben en geven je zo snel mogelijk een reactie.

Voor welke fases in het 3D printproces kan ik bij Vormz terecht?

Je kunt met je bedrijf voor elke fase in het printproces bij ons terecht. Van ontwerpen, scannen en reverse engineering om een 3D ontwerp te maken tot het daadwerkelijk printen van het product. Wij helpen jou bij het realiseren van prototypes, eindproducten, mallen, maquettes en alle andere 3D objecten die je voor jouw bedrijf nodig hebt. Bij Vormz kunnen we vrijwel alles 3D printen.

Voor wie werken jullie allemaal?

Bij Vormz werken wij voor verschillende klanten. Bekijk even onze klantcases.

Lees klantcases

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? 

Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op via: 0318 229 688 of info@vormz.nl.

Contact ons

Meer weten?

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Vormz

Neem contact op

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Review sterren Vormz

3D-plattegrond van een Egyptische tempel

Vormz maakte voor ons een 3D-plattegrond van een Egyptische tempel, voor een nieuwe rondleiding gemaakt voor mensen met een visuele beperking. De plattegrond stelt onze begeleider in staat om uit te leggen hoe een tempel opgebouwd was en hoe de Egyptenaren de ruimtes gebruikten. Het contact was heel prettig en snel en het eindresultaat is nog beter dan we hadden gehoopt! We zijn er ontzettend blij mee.

Review sterren Vormz

Prima ervaringen met Vormz

Prima ervaringen met Vormz! Snelle offertes, snelle levering en snelle, duidelijke communicatie.

Review sterren Vormz

SLA printen bij Vormz

Wij hebben Vormz gecontacteerd voor het printen van verschillende prototypes. Deze zijn met de SLA techniek geprint. De nauwkeurigheid en afwerking van het product waren perfect en waren ook goed maatvast. De communicatie met Vormz ging uitstekend en hij gaf ook goede uitleg over de printwijze. Onze onderdelen zijn namelijk op zo’n manier geprint dat de hoogste nauwkeurigheid behaald kon worden. Zeker een aanrader voor prototyping!

Review sterren Vormz

Printen bij Vormz kan ik alleen maar aanraden

Ik zocht een 3D-printservice waar ik een aantal printtechnieken kon testen voor prototyping. Tevens wat losse onderdelen voor productiewerk. Ik vond bij Vormz een vlotte service en genoeg mogelijkheden. Korte lijntjes, erg fijn. Dank voor het meedenken en de snelle service!

– B. Janssen – Stel Orthopedie Tynaarlo