Corona bescherming

Spatschermen en deuropeners

3D printen en Corona


Bescherm jezelf en jouw collega's. Bij Vormz bieden wij verschillende soorten hulpmiddelen in bescherming tegen Corona. Zo maken we veilig werken mogelijk. Denk hierbij aan spatschermen voor op kantoor of juist een deuropener die je aan je sleutelbos kan toevoegen.

Coronaschermen

Corona schermen op maat

Corona verspreidt zich onder andere via niezen en hoesten. Om veilig te kunnen werken op kantoor leveren wij Corona schermen op maat, waarin jouw eigen logo verwerkt is. De corona schermen zijn van doorzichtig plexiglas en de steunen zijn 3D geprint. De spatschermen zijn leverbaar in 3mm Plexiglas met een standaard afmeting van 100x70cm. Naast de standaard afmetingen is het natuurlijk ook mogelijk om aangepaste afmetingen bij ons te bestellen.

Benieuwd naar spatschermen voor corona bescherming? Neem dan nu contact met ons op. Geef daarbij aan welke maat en aantallen je wenst en wij gaan direct voor je aan de slag. Graag jouw bedrijfslogo in de steunen? Stuur ook het logo mee!

Deuropener

Deuropener op maat met logo

Gebruiken meerdere mensen dezelfde deurklink? Dan wordt dit gezien als een indirecte handdruk. Om te voorkomen dat iedereen op locatie aan de deurklink komt, hebben wij een deuropener met jouw eigen logo ontwikkeld. Hierdoor wordt de deurklink nooit aangeraakt met de hand. Een eenvoudige maar effectieve bescherming tegen verspreiding van Corona. De deuropener kan aan de sleutelbos worden bevestigd.

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van deuropeners? Neem snel contact met ons op.

Corona hulpmiddelen


Staat jouw product of hulpmiddel in de strijd tegen het Coronavirus er niet bij? Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen bijna alles 3D scannen, ontwerpen en printen.